Onze werkwijze – Tandartspraktijk Frank Jansen

Onze werkwijze

 

Aandacht

Aandacht voor onze patiënten staat voor ons centraal omdat wij erin geloven dat goede tandheelkundige zorg maatwerk is. Bij ons krijgt u de beste tandheelkundige zorg, waarbij we met uw persoonlijke wensen met betrekking tot uw gebit rekening houden.

Helaas blijkt 40% van de Nederlandse bevolking bang te zijn voor de tandarts. Wij geloven erin dat ook deze groep behandeld kan worden door extra tijd te nemen om samen een vertrouwensband op te bouwen. Met persoonlijke aandacht, geduld en een lach kan elke patiënt behandeld worden.

Daarnaast geloven wij erin dat voorkomen belangrijker is dan genezen. Daarom bestaat ons team tevens uit een mondhygiëniste en preventie-assistente. Samen proberen we uw mondhygiëne aan te sturen, om zodoende tandbederf en tandvleesproblemen te voorkomen.

 

SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN

Waar de focus van ons team gericht is op preventieve en algemene tandheelkunde, werken wij voor specialistische behandelingen nauw samen met een aantal zorgvuldig uitgeselecteerde, bekwame en ervaren specialisten als kaakchirurgen, orthodontisten, parodontologen, en implantologen.

Zo bent u als patiënt altijd verzekerd van de beste zorg door een gekwalificeerd en vooral geroutineerd vakman.

 

 

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, reserveren wij graag voldoende tijd voor u. Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.